OVER ONS

Air view is opgericht door Christiaan Roest. Christiaan woont in Bennekom (Nederland). In 2008 voltooide hij zijn studie Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij is werkzaam bij een vakbond als jurist. In deze rol behartigt hij de juridische belangen van de leden van deze vakbond op het gebied van arbeidsrecht, burgerlijk recht, sociale zekerheid en pensioenen.

Christiaan is tevens gespecialiseerd in de permanente bewoning van recreatiewoningen (bestuursrecht). Op dit gebied is hij zelfstandig ondernemer. Zijn bedrijfsnaam is “De flexibele jurist”. Zijn praktijk is tot dusver zeer succesvol.

Naast zijn passie om zijn cliënten te helpen met juridische vraagstukken, is Christiaan zeer gepassioneerd door drones en het maken van 360-content (foto’s en video’s). Christiaan heeft een vergunning en mag zijn drone professioneel gebruiken. Hij is ervaren en heeft veel cursussen gevolgd (meer dan 300 uur) gerelateerd aan het maken – en het bewerken  – van (360-graden) foto’s en video’s. Hij is een google trusted photographer.

Christiaan streeft er altijd naar om voor zichzelf en voor u het best mogelijke resultaat te bereiken. Voor hem is goed niet goed genoeg. 

Christiaan gebruikt verschillende drones, waaronder de Phantom 4 pro V 2.0. Daarnaast beschikt hij over diverse 360-camera’s en een professionele systeemcamera.