360

Bij ons kunt u terecht voor het maken van scherpe en gedetailleerde 360°-foto's

WIJ BIEDEN U DE VOLGENDE OPTIES

Pano Naarden Vesting preview

DRONE 360°-foto's

Het maken van een 360-graden foto met een drone. De drone maakt eerst de individuele foto's. Deze foto's voegen wij samen met professionele software waarna een 360°-foto met een hoge resolutie ontstaat.

HOOGTE 360°-FOTO'S

Wij maken gebruik van een statief met een lengte van ruim 7 meter en een professionele 360°-camera (Xphase pro S) voor het maken van haarscherpe hoogte foto's.

REGULIERE 360-foto's

Reguliere 360°-foto's maken wij met een professionele systeemcamera of één van onze 360°-camera (b.v. Xphase pro S).

Loading...

Dit is een 360-graden foto die is gemaakt met de DJI Mini 2 drone. Op de foto ziet u het puzzeleiland bij de Maarseveenseplassen. U kunt de foto op groot scherm bekijken. Door middel van uw muis kunt u in- en uitzoomen en de foto alle kanten op bewegen.

WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN 360°-foto's?

360°-foto’s en VR (Virtual Reality) zijn het toppunt van moderne technologie. Potentiele kopers of klanten kunnen uw woning of bedrijf volledig (online) bekijken zonder deze daadwerkelijk te bezoeken. Zij krijgen hierdoor van te voren een goed beeld van uw woning of bedrijf. Dit is een uitnodiging voor hen om uw woning daadwerkelijk te bezichtigen of uw bedrijf te bezoeken.

Aantrekkelijkere website
Met 360°-foto’s en goede websign zal uw bedrijf geen saaie en statische website aan uw klanten presenteren. Door 360°-foto’s op uw website te integreren, wordt deze aantrekkelijker om te bekijken. Het genereert ook meer leads omdat de mooie 360°-foto’s reclame maken voor uw diensten of producten op manieren die u zich nooit eerder had voorgesteld.

Uw website trekt meer bezoekers
Bovendien zorgen de 360°-foto’s ervoor dat de bezoekers van uw website langer op uw website blijven. Dit verhoogt uw positie in zoekmachines. Als u bovenaan de zoekresultaten staat, neemt uw aanwezigheid op het web toe en trekt u meer bezoekers naar uw website.

Onze 360°-foto’s zijn te gebruiken voor uw website, Funda en Facebook. Deze foto’s kunnen bekeken worden met een VR-bril zoals de Oculus Go/Quest of Rift. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken wij met u de mogelijkheden, kosten en kunt u voorbeeldfoto’s door middel van een VR-headset bekijken. 

Via onze portfolio pagina kunt u voorbeeld foto's bekijken op groot scherm!