(DRONE-) FOTOGRAFIE

Waarom uw (drone) foto's door ons laten maken?

ROC-light

Wij beschikken over een ROC-light en mogen onze drones voor commerciële doeleinden gebruiken. Wij kennen de regelgeving en zorgen ervoor dat wij onze vluchten veilig uitvoeren zonder hinder te veroorzaken.

KENNIS EN ERVARING

Wij volgen al jarenlang dagelijks (online) verdiepingscursussen op het gebied van fotografie, de ontwikkeling van drones en het bewerken van foto’s met onder andere Photoshop en Lightroom. Daarom kunnen wij u een beter dan gemiddeld resultaat leveren.

BETROKKENHEID

Voor het maken van de foto’s staan wij tijdens een gratis gesprek stil bij uw wensen. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw woning of bedrijf zo goed mogelijk wordt gepresenteerd. Wij denken met u mee en streven daarbij naar een optimaal resultaat.

Wij leveren scherpe en zeer gedetailleerde (drone) foto’s voor het presenteren van bijvoorbeeld uw woning of bedrijf. Deze foto’s kunt u probleemloos plaatsen op uw website, social media kanalen zoals Facebook en Instagram. U kunt de foto’s ook gebruiken voor Funda of drukwerk (b.v. brochures).

Hieronder treft u een aantal voorbeeldfoto’s. U kunt de foto’s op groot scherm en volledige resolutie bekijken via onze portfolio pagina met de Pano2VR-plugin. U kunt inzoomen door middel van uw muiswieltje en de foto’s met de muis van links naar rechts en van boven naar beneden bewegen. U zult merken dat de foto’s gedetailleerd en scherp zijn. Een voorbeeld hiervan is de foto van kasteel Muiderslot in Muiden. Bekijk de foto hier. U ziet twee foto’s. De foto is op groot scherm en in volledige resolutie te bekijken via de onderste foto. De bovenste foto is een preview foto.

Wij kunnen de foto’s aanleveren in de Pano2VR-extensie en implementeren op uw website. Desgewenst kunnen de foto’s zogenaamde hotspots bevatten met bijvoorbeeld informatie (tekst of foto) over een object. Een hotspot kan ook een link zijn naar een webpagina of een video. Optioneel is verder nog het afspelen van muziek tijdens het bekijken van de foto’s.

Tijdens een gratis gesprek bespreken wij graag met u de mogelijkheden. U krijgt dan ook inzicht in de kosten. De kosten hangen met name af van het aantal gemaakte foto’s, de gebruikte camera, de resolutie en de benodigde bewerkingen. Wij werken daarom niet met vaste prijzen. Wij leveren maatwerk. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Klik op het meest rechtste icoon onder deze foto voor het bekijken van deze panorama op groot scherm. Dit betreft een gedetailleerde weergave van het pampuseiland. De foto is gemaakt met de DJI Mini 2 drone. Met het muiswieltje kunt u (ver) in-en uitzoomen. Verder kunt u alle kanten op bewegen.

Loading...

FOTOBEWERKING

Bij ons kunt u tevens terecht voor het bewerken van uw foto’s. De mogelijkheden zijn groot. Hieronder vermelden wij een aantal mogelijkheden. Voor een specifiek verzoek kunt u uiteraard contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden.


Zoals bijvoorbeeld het lichter maken van onderbelichte delen in de foto en overbelichte delen – indien mogelijk – herstellen. 

Zoals het corrigeren van de witbalans en het verwijderen van een kleurzweem. Verder kunnen wij ook plaatselijk kleuren veranderen. Kleurcorrectie werkt het best indien u beschikt over de “raw”-foto’s. Bij foto’s gemaakt in “jpg” zijn de mogelijkheden tot kleuraanpassing doorgaans wat beperkter. Toch slagen wij er vrijwel altijd in om deze foto’s met slechte kleuren goed op te knappen.

Wij restaureren oude (gescande) foto’s en verwijderen daarbij krassen en andere oneffenheden. Wij herstellen daarbij de kleuren. Daarnaast kunnen wij van een zwart-wit foto een kleurenfoto maken. 

Doorgaans gaat het verwijderen van ruis gepaard met het verlies van detail/scherpte. Wij verwijderen ruis met behoud van detail door gebruik te maken van professionele software.

Hiervoor gebruiken wij Photoshop CC 2021 in combinatie met enkele andere (professionele) programma’s. Wij voorkomen dat tijdens de verscherping zogenaamde “halos” ontstaan. 

Het kan zijn dat u beschikt over een foto die u mooi vindt, maar waarvan de lucht bijvoorbeeld overbelicht of saai is. In dat geval kunnen wij voor u de lucht vervangen. Uiteraard zullen wij dit op een subtiele wijze doen dat het niet opvalt. 

Mogelijkheden hierbij zijn bijvoorbeeld het aanpassen van de belichting, de huidskleur en het verwijderen van onregelmatigheden in het gezicht zoals pukkels, acné etc.

Wij kunnen bijvoorbeeld de achtergrond verwijderen van de foto en een andere plaatsen. Zoals het bekende geval van een persoon plaatsen voor een andere achtergrond. Zelfs complexe selecties kunnen wij daarbij maken. 

Voorbeeld van een (deel van een) foto met veel ruis (links) die er na het verwijderen hiervan (rechts) een stuk beter uitziet. Het resultaat van onze ruisverwijdering is beter dan dat mogelijk is met bijvoorbeeld Adobe Photoshop.  

Een klant van ons wilde van onderstaande vakantiefoto een afdruk laten maken op plexiglas en vroeg ons deze te verbeteren. Wij hebben de kleuren verbeterd en de foto scherper gemaakt. Door middel van de slider kunt u de verschillen bekijken. 

Dit is een foto van een cycaspalm, gemaakt in Umbhaba Lodge, Hazyview, Zuid-Afrika in 2014. Wij hebben de lucht vervangen, de kleuren levendiger gemaakt, chromatische aberratie/fringing handmatig verwijderd in Photoshop en de foto scherper gemaakt. De verbeterde foto (met een hogere resolutie van 48 megapixels) is afgedrukt op een canvas voor in een tuinhuis.